Door: bedrijven
Door: sollicitanten
Ik ben op zoek naar een sollicitant voor een functie in de verpleging kan dat op deze site?
Nee. Deze site is opgezet door Fenedex, Federatie voor Nederlandse Exporteurs, deze richt zich dan ook uitsluitend op exportvacatures en exportpersoneel. Alleen exporterende bedrijven kunnen hier hun vacature plaatsen en alleen personeel met een exportopleiding of -achtergrond kan een CV plaatsen.
naar begin van de pagina
Worden alle vacatures geplaatst?
Nee, alleen vacatures met betrekking tot een baan in de export worden op de site geplaatst. Fenedex behoudt zich n volledige werkdag voor om de vacature van de site verwijderen, wanneer deze niet op een exportfunctie gericht is.
naar begin van de pagina
Ik heb de CVs bekeken en een sollicitant gevonden die perfect bij mijn vacature past, wat moet ik nu doen?
1. U selecteert via criteria het CV van de geschikte kandidaat en klikt onder aan het CV op opvragen gegevens.
2. In dit scherm kunt u de N.A.W. gegevens op vragen. De code van de sollicitant is al ingevuld u vult uw bedrijfsgegevens in en klikt op verzenden.
3. U krijgt een email terug met de N.A.W. gegevens van de gewenste sollicitant en u krijgt per post een factuur. Fenedex leden zullen geen factuur ontvangen.
naar begin van de pagina
Hoe vaak kunnen de N.A.W. gegevens van een sollicitant worden opgevraagd?
Wanneer de N.A.W. gegevens van een sollicitant worden opgevraagd krijgt de sollicitant bericht dat zijn gegevens worden opgevraagd met de vraag of hij wil reageren als hij al een baan heeft. Wanneer dit het geval is wordt de werkgever zo snel mogelijk op de hoogte gesteld hiervan. Wanneer de gegevens zijn opgevraagd wordt het CV gemerkt met een vlaggetje zodat u weet dat de gegevens al een keer zijn opgevraagd. Dan weet u dat er een risico is dat deze persoon al een baan heeft
naar begin van de pagina
Wat kost het opvragen van de N.A.W. gegevens van een sollicitant?
Fenedex heeft verschillende tarieven voor het opvragen van N.A.W. gegevens.
Het opvragen van N.A.W. gegevens voor leden is gratis en voor niet leden gelden de volgende tarieven(excl. 19% BTW):
€ 105.00 voor Export-Basiskennis niveau
€ 160.00 voor Export-Binnendienst niveau
€ 160.00 voor Export-Buitendienst niveau
€ 250.00 voor Export-Management niveau
naar begin van de pagina
Ik krijg geen reacties op mijn vacature. Hoe zorg ik ervoor dat ik een sollicitant vind?
U kunt op de site actief zoeken. U vult een drietal zoekcriteria in en op basis daarvan wordt in de database gezocht naar sollicitanten die aan deze criteria voldoen. U kunt dan de CV doornemen en van de geschikte kandidaten de N.A.W. gegevens opvragen.
naar begin van de pagina
Ik ben op zoek naar een vacature voor een functie in de verpleging, kan dat op deze site?
Nee. Deze site is opgezet door Fenedex, Federatie voor Nederlandse Exporteurs, vandaar dat is gekozen voor een vacaturesite gericht op exportvacatures en exportpersoneel. Alleen exporterende bedrijven kunnen hier hun vacature plaatsen en alleen personeel met een exportopleiding of -achtergrond kan een CV plaatsen. Voor leden van Fenedex zijn hier geen kosten aan verbonden.
naar begin van de pagina
Worden alle CVs geplaatst?
Nee, alleen CVs van sollicitanten met een exportopleiding of -achtergrond worden op de site geplaatst. Fenedex behoudt zich n volledige werkdag voor om het CV van de site verwijderen, wanneer deze niet op een exportfunctie gericht is.
naar begin van de pagina
Is het plaatsen van een CV helemaal gratis?
Ja, aan het plaatsen van een CV zijn geen kosten verbonden.
naar begin van de pagina