Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Fenedex gecreeerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) is verouderd of niet (meer) correct is. Fenedex is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Fenedex gecreeerde site en/of pagina's. Fenedex wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens, of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen), af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Fenedex geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Fenedex uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die geen eigendom zijn van Fenedex zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Fenedex is niet verantwoordelijk voor de bronnen. Fenedex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, c.v.'s, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Fenedex is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Het staat bezoekers van deze site niet vrij auteursrechtelijke beschermde werken of andere op de site opgeslagen informatie, inclusief c.v.'s, openbaar te maken of te verveelvoudigen.